ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Σύμβουλοι Πωλήσεων

Ημ/νία Δημοσίευσης: 27/05/2020
Κατηγορία: Ασφαλιστικά - Real Estate
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πωλήσεων, με εξειδίκευση και εμπειρία που έχουν αποκτηθεί από μια εταιρία, συνεχίζει να δημιουργεί ασφαλιστική συνείδηση για πάνω από 130 χρόνια στην Ελλάδα.

Είναι πολύ σημαντικό για εσένα που θέλεις να ενταχθείς και να αποκατασταθείς επαγγελματικά, να πάρεις την πιο σωστή απόφαση, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχεις, τις δεξιότητες και τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει.

Είναι σίγουρο ότι θα αφιερώσεις πάνω από τον μισό διαθέσιμο χρόνο της ημέρας στην εργασία σου, για όλη σου την ζωή, στο επάγγελμα που θα αποφασίσεις να κάνεις.

Οι άνθρωποι που επιλέγονται από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, αποτελούν για εμάς την κινητήριο δύναμη της λειτουργίας μας, κύρια προτεραιότητα των σχεδιασμών μας, δημιουργώντας όλοι μαζί πολύτιμη εμπειρία και επαγγελματική ιστορία 130 ετών.

Μαζί μας θα μπορέσεις να αναδείξεις την μοναδικότητα σου , να ξεκινήσεις μια καριέρα η οποία θα μπορεί να ολοκληρωθεί και να δημιουργήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού προς τους ανθρώπους που θα συνεργάζεσαι.

Εάν σου ταιριάζει και είναι στα σχέδια σου να αναπτυχθείς σε αυτό το περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει, γνωρίζοντας σε κορυφαίο επίπεδο το χώρο των πωλήσεων από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, να συνδυάζεις την γνώση με την εξυπηρέτηση , να θέτεις στόχους που θέλεις και μπορείς να πετυχαίνεις, μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή μαζί μας.

Θα σου εξηγήσουμε μέσω μιας εταιρικής διαδικασίας που εφαρμόζουμε τις δυνατότητες που δίνονται στον χώρο μας, για την προσωπική σου επαγγελματική επιτυχία. Θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις για να αποφασίσεις σωστά για τα υπόλοιπα επαγγελματικά χρόνια της ζωής σου, πως θα μπορέσεις να κατοχυρώσεις την ανάπτυξη και εξέλιξή σου.

Δημιουργούμε νέες διαδικασίες που μπορούν να στηρίξουν ακόμη καλύτερα νέους ανθρώπους σε ένα ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο κλάδο και επάγγελμα, που θα δημιουργήσει τα νέα επαγγελματικά στελέχη στην ιδιωτική ασφάλιση και συμβουλευτική πώληση αρχικά, με εξέλιξη στο sales management.