ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ / ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Εγγραφείτε δημιουργώντας δωρεάν το λογαριασμό σας και ανεβάστε online το βιογραφικό σας

  • Εγγραφή / Καταχώρηση Βιογραφικού
    Για να υποβάλετε το βιογραφικό σας σε μία θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει, εγγραφείτε και δημιουργήστε τώρα το Δωρεάν λογαριασμό σας συμπληρώνοντας τη Φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας. Ενεργοποιήστε την εγγραφή σας από το email σας και ολοκληρώστε το προφίλ σας επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας. Να θυμάστε ότι αυτή η διαδικασία απαιτείται μόνο την πρώτη φορά κατά τη δημιουργία του προσωπικού σας λογαριασμού.
  • Αναζήτηση Θέσεων Εργασίας
    Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία του λογαριασμού σας, θα έχετε πρόσβαση στις διαθέσιμες θέσεις των πιο δυναμικών εταιρειών της αγοράς, μέσω των αγγελιών που δημοσιεύουν στο Jobfind.gr. Πλοηγηθείτε στις θέσεις εργασίας και χρησιμοποιήστε τα παρεχόμενα φίλτρα για να αναζητήσετε εκείνες που σας ενδιαφέρουν ανά πόλη, χώρα, ειδικότητα και στη συνέχεια στείλτε το βιογραφικό σας μόνο με ένα κλικ.
  • Χρήσιμα Εργαλεία
    Μόνο στο Jobfind.gr λαμβάνετε αυτόματη ενημέρωση ανάγνωσης του βιογραφικού σας, με τη μορφή εισερχόμενου μηνύματος. Επιπλέον, όλες οι αιτήσεις σας αποθηκεύονται στον προσωπικό σας λογαριασμό, ώστε να διασφαλίζετε πως έχετε αιτηθεί για τις θέσεις που σας ενδιαφέρουν.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

Δείτε έναν video-οδηγό για τη δημιουργία του λογαριασμού σας!

Προσωπικά Στοιχεία

Ημ/νία Γεννήσεως*
Εισάγετε την πόλη

Στοιχεία Σύνδεσης