Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
04/12/2025

Restaurant Manager – Νέο 5* Boutique Hotel | Μήλος

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΠΟΛΛΩΝΙΑ | ΜΗΛΟΣ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση

Περιγραφή

Restaurant Manager – Νέο 5* Boutique Hotel | Μήλος

Τοποθεσία: Μήλος, Κυκλάδες

Έναρξη λειτουργίας ξενοδοχείου: Μάιος 2026 

Σχετικά με το Project

Ένα νέο 5 αστέρων Boutique ξενοδοχείο ετοιμάζεται να ανοίξει τον Μάιο του 2026 στη Μήλο, πάνω στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία του νησιού.

Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί και ανεγερθεί από το παγκοσμίως βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Block722, γνωστό για τη σύγχρονη αισθητική του και απόλυτη αρμονία ανάμεσα στην αρχιτεκτονική και το φυσικό τοπίο.

Το signature εστιατόριο του ξενοδοχείου φέρει την επιμέλεια του βραβευμένου Έλληνα σεφ Γκίκα Ξενάκη, ο οποίος υπογράφει ένα γαστρονομικό concept βασισμένο στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, την τοπικότητα και τη δημιουργική απλότητα.

Το project συνδυάζει αιγαιοπελαγίτικη αυθεντικότητα, διεθνή design προσέγγιση και διακριτική πολυτέλεια, στοχεύοντας να αποτελέσει νέο σημείο αναφοράς για τη φιλοξενία και τη γαστρονομία στις Κυκλάδες. 

Περιγραφή Θέσης

Εν όψει της λειτουργίας του ξενοδοχείου, αναζητούμε έναν έμπειρο και χαρισματικό Restaurant Manager, με αποδεδειγμένη εμπειρία στην οργάνωση και λειτουργία εστιατορίων υψηλών προδιαγραφών, που θα αναλάβει ρόλο-κλειδί στο στήσιμο και τη διαχείριση του signature restaurant

Ο/Η ιδανικός/ή υποψήφιος/α θα συμβάλει ενεργά στη διαμόρφωση της γαστρονομικής εμπειρίας και της ταυτότητας φιλοξενίας του εστιατορίου, ενσωματώνοντας τη φιλοσοφία της αυθεντικότητας, της ποιότητας και της αισθητικής που χαρακτηρίζει το project.

Κύριες Αρμοδιότητες

  • Οργάνωση και επίβλεψη του εστιατορίου στο στάδιο pre-opening.
  • Δημιουργία διαδικασιών λειτουργίας (SOPs) και πρότυπων service standards.
  • Στελέχωση, εκπαίδευση και καθοδήγηση της ομάδας F&B.
  • Συνεργασία με τον Executive Chef και τη Διοίκηση για τη διασφάλιση κορυφαίας εμπειρίας πελάτη.
  • Διαχείριση καθημερινών λειτουργιών, κόστους και αποθεμάτων.
  • Εφαρμογή και διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέση σε 5* ξενοδοχείο ή fine dining εστιατόριο.
  • Ικανότητα ηγεσίας, οργάνωσης και ανάπτυξης ομάδας.
  • Βαθιά γνώση λειτουργίας premium εστιατορίων και διεθνών service standards.
  • Άριστη γνώση Αγγλικών (δεύτερη ξένη γλώσσα θα θεωρηθεί προσόν).
  • Επαγγελματισμός, συνέπεια και προσανατολισμός στη λεπτομέρεια και στην εμπειρία του φιλοξενούμενου.


Παροχές

  • Πακέτο αποδοχών ανάλογο της εμπειρίας και των προσόντων.
  • Ατομική διαμονή εκτός ξενοδοχείου και διατροφή.
  • Συμμετοχή σε ένα πρωτοποριακό 5* project με προοπτικές εξέλιξης.
  • Επαγγελματικό περιβάλλον που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την αισθητική και τη συνεργασία.

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας; Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.