Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

12/09/2022

FOOD & BEVERAGE manager

Διοίκηση Επιχειρήσεων - HR - Στελέχη

Πόλη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ)

Περιγραφή

-Διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες του F&B τμήματος και διασφαλίζει πως διεκπεραιώνονται βάσει του προϋπολογισμού που αφορά τα τρόφιμα, τα ποτά, τη μισθοδοσία
-Προσελκύει, προσλαμβάνει και αξιολογεί το προσωπικό του τμήματος
-Συντάσσει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του προσωπικού
-Θέτει στόχους, διαδικασίες και πολιτικές του τμήματος
-Παρακινεί το προσωπικό με σκοπό τη μεγιστοποίηση των εσόδων
-Έχει υπό την ευθύνη του όλες τις αποθήκες του τμήματος και εξασφαλίζει την επάρκεια των προμηθειών σύμφωνα με τις ανάγκες του τμήματος και της πληρότητας του ξενοδοχείου
-Επιλέγει ή συμμετέχει στην επιλογή των προμηθευτών και παρακολουθεί τη δρομολόγηση των παραγγελιών
-Συμμετέχει στην απογραφή των προμηθειών και φέρει την ευθύνη των αποτελεσμάτων
-Συμμετέχει στη δημιουργία μενού, την κοστολόγηση και την τιμολόγησή του
-Διασφαλίζει πως πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που ορίζουν τα πρότυπα για την ορθή διαχείριση τροφίμων (HACCP) και οι γενικοί κανονισμοί υγιεινής και ασφάλειας
-Επιβλέπει την τάξη και την καθαριότητα σε όλο το τμήμα
-Ενημερώνεται και παρακολουθεί τη διευθέτηση θεμάτων που άπτονται της συντήρησης του τμήματος
-Συνεργάζεται με το Front Office τμήμα και ενημερώνεται σχετικά με την προσέλευση πελατών
-Διαχειρίζεται αιτήματα των πελατών, εντοπίζει τις ανάγκες τους και διασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτησή τους
-Αξιολογεί τα ποσοστά της ικανοποίησης πελατών και θέτει διαδικασίες συνεχούς βελτίωσης
-Συντάσσει report που αφορούν την απόδοση και τις πωλήσεις

Απαραίτητα Προσόντα

-Πτυχίο ΙΕΚ/ΤΕΙ/ΑΕΙ Τουριστικών Επαγγελμάτων, Hospitality Management ή συναφούς κατεύθυνσης
-Απαραίτητη πολυετής εμπειρία σε διοικητικές θέσεις σε επισιτιστικά τμήματα ξενοδοχείων
-Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας
-Καλή γνώση 2ης ξένης γλώσσας
-Γνώση χρήσης Η/Υ, λογισμικών διαχείρισης εστιατορίων, POS
-Άριστη γνώση και εφαρμογή των προτύπων διαχείρισης τροφίμων
-Ικανότητα παρακολούθησης και επίτευξης οικονομικών στόχων
-Ανεπτυγμένες ηγετικές ικανότητες και οργανωτικές δεξιότητες
-Ικανότητα εντοπισμού και επίλυσης προβλημάτων
-Προσανατολισμός στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών

Παροχές

14 μισθοι