Αναζητούμε
Cook A με εμπειρία σε απαιτητικές κουζίνες που προσφέρουν υψηλής
ποιότητας à la carte δημιουργίες.
Αρμοδιότητες:
- Παρασκευή και παρουσίαση à la carte πιάτων, σύμφωνα με
τις συνταγές και τα πρότυπα του σεφ.
- Οργάνωση και προετοιμασία της station κατά τη διάρκεια
της βάρδιας.
- Συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα της κουζίνας για την
εύρυθμη λειτουργία της κουζίνας.
- Τήρηση των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας σύμφωνα με
τις διαδικασίες HACCP.
- Υποστήριξη στην προετοιμασία των πρώτων υλών και στην
οργάνωση του εργασιακού χώρου.