Κρεοπώλης / Κρεοκόπτης
Doryssa Hotels & Resorts είναι ένας ξενοδοχειακός όμιλος στη Σάμο με 7 ιδιοκτησίες,
από 3 έως 5 αστέρων και συνολικά περίπου 600 μονάδες φιλοξενίας. Με περισσότερους
από 400 εργαζόμενους, ο όμιλος προσφέρει αυθεντικές και σύγχρονες εμπειρίες
φιλοξενίας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στους ανθρώπους του και στη διαρκή εξέλιξη
των υπηρεσιών του.
Ο όμιλος αναζητά Κρεοπώλη/Κρεοκόπτη για την προετοιμασία, κοπή και κατάλληλη
διαχείριση κρεάτων, εξασφαλίζοντας ποιότητα, σωστή αποθήκευση και σύμφωνα με τα
πρότυπα των κουζινών του ομίλου.
Reports to: Executive Chef / Sous Chef
Responsibilities
- Κοπή, φιλετάρισμα και προετοιμασία κρεάτων σύμφωνα με τις ανάγκες των
τμημάτων
- Ορθή αποθήκευση και σήμανση προϊόντων
- Καθημερινός έλεγχος ποιότητας και φρεσκάδας
- Συμμόρφωση με HACCP και κανόνες ασφάλειας
- Συνεργασία με τις κουζίνες για την έγκαιρη τροφοδοσία