Το
ξενοδοχείο αναζητά Chef ή Sous Chef με αίσθηση δημιουργικότητας και
υψηλές τεχνικές γνώσεις για ένα sophisticated, εμπνευσμένο à la carte μενού.
Αρμοδιότητες:
- Δημιουργία και ανανέωση του μενού σύμφωνα με τα υψηλά
πρότυπα ποιότητας.
- Υπεύθυνος για την οργάνωση και διαχείριση της κουζίνας,
συμπεριλαμβανομένων των προμηθευτών, των παραγγελιών και του ελέγχου
κόστους.
- Επίβλεψη του προσωπικού κουζίνας και καθοδήγηση τους
κατά την παρασκευή των πιάτων.
- Διασφάλιση της τήρησης όλων των διαδικασιών υγιεινής
και ασφάλειας τροφίμων.
- Ανάπτυξη και προετοιμασία νέων συνταγών και γευστικών
εμπειριών για τους πελάτες.