ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΤΡΑ ΚΩΣ ΘΑΣΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΥΚΟΝΟΣ ΒΟΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΑΝΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΡΟΣ εμφάνιση περισσότερων εμφάνιση λιγότερων

Πωλητές - Κόπτες Αλλαντικών / Τυροκομικών

Ημ/νία Δημοσίευσης: 02/06/2021
Κατηγορία: Εστίαση
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Τα Dacristo deli δίνουν ευκαιρία εργασίας σε εξαιρετικό περιβάλλον, σε έναν όμιλο εταιριών με διαρκώς ανοδική τροχιά. Αναζητούμε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, φιλόδοξους, οργανωμένους, γεμάτους θετική ενέργεια και επιθυμία για δημιουργική συνεργασία.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Ιδανικά, επιθυμούμε εξειδίκευση πάνω στο κομμάτι αλλαντικών-τυροκομικών και ιδιαίτερα σε εισαγόμενους, premium κωδικούς delicatessen. Απαραίτητα στοιχεία, η διάθεση για σχολαστική καθαριότητα του χώρου εργασίας, η προσοχή στη λεπτομέρεια, το χαμόγελο και η διαρκής επιθυμία για γνώση.
  • Θετικό στοιχείο, το πολύ καλό επίπεδο γνώσης, μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας.

Παροχές

  • Ικανοποιητικές αποδοχές, πλήρης ασφάλιση και η δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης σε χώρους, που είναι ήδη, αλλά και θα γίνουν, σημεία αναφοράς στην πόλη.

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας;
Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.
ΕΓΓΡΑΦΗ

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή, κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε.
Μόνο στο JobFind.gr λαμβάνετε ενημέρωση μόλις η εταιρεία διαβάσει το Βιογραφικό σας!