ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΤΡΑ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΟΛΟΣ ΘΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΑΝΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ εμφάνιση περισσότερων εμφάνιση λιγότερων

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών φυσικού & ηλεκτρονικού καταστήματος (Επιθυμητές γνώσεις Digital Marketing)

Ημ/νία Δημοσίευσης: 01/03/2021
Κατηγορία: Πωλήσεις Λιανικής - Merchandising
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή: ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Η εταιρεία μας ζητά Στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών φυσικού & ηλεκτρονικού καταστήματος, για να συμμετάσχει στην ομάδα digital marketing, τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, διεκπεραίωσης παραγγελιών καθώς και την εξυπηρέτηση πωλήσεων στο φυσικό μας κατάστημα υποδημάτων.

Η ενδιαφερόμενη μπορεί να έχει ήδη εμπειρία στο χώρο και το αντικείμενο ή να εκπαιδευτεί κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας.

Επιθυμία μας είναι η/ο συνεργάτης να έχει εξέλιξη, να αποκτήσει περαιτέρω γνώσεις και εμπειρία δουλεύοντας μαζί μας και να αναδειχτεί σε στέλεχος για την ανάπτυξη της επιχείρησης μας.

Σπουδές ή ιδιαίτερες γνώσεις σχετικές με τα αντικείμενα του ηλεκτρονικού ή εν γένει εμπορίου, μόδας, γραφιστικής, ηλεκτρονικών υπολογιστών θα βοηθήσουν στην γρηγορότερη αφομοίωση και εξέλιξη του/της.

Απαραίτητα Προσόντα

Η υποψήφια θα πρέπει:
  • Να έχει όρεξη για δουλειά, συνέπεια και επαγγελματισμό
  • Να ενδιαφέρεται για τη μόδα και να μπορεί να αντιληφθεί τις εξελίξεις στο χώρο της ένδυσης και υπόδησης
  • Να έχει ενεργά λογαριασμό Facebook, email και γενικά παρουσία στα social media με την έννοια της σαφούς αντίληψης του πώς λειτουργούν αυτά τα μέσα
  • Να έχει άνεση στη χρήση Η/Υ
Θα εκτιμήσουμε άτομα που έχουν τα εξής προσόντα συνδυαστικά ή ξεχωριστά, τα οποία όμως δεν είναι απαραίτητα για την πρόσληψη:
  • Δημιουργία περιεχομένου για social media
  • Εμπειρία ή εκπαίδευση στη χρήση του photoshop
  • Εμπειρία ή εκπαίδευση σε προωθητικές ενέργειες για ηλεκτρονικό εμπόριο, digital marketing, google Adwords. κλπ
  • Δίπλωμα οδήγησης ή/και μεταφορικό μέσο