Η Hellenic Catering με έδρα στην Σίνδο Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται να καλύψει θέση Βοηθού Προϊσταμένου Κρεατοσκευασμάτων.
Αρμοδιότητες θέσης
- Διαχείριση και υλοποίηση προγράμματος παραγωγής κρεατοσκευασμάτων
- Παραλαβή Α’ & Β’ υλών – έλεγχος ποσοτικών και ποιοτικών αποκλίσεων
- Διαχείριση εξοπλισμού τμήματος παραγωγής και έλεγχος προληπτικών συντηρήσεων
- Συνεχής εκπαίδευση σε θέματα τεχνολογίας κρέατος
- Συνεργασία με το τμήμα R&D για ανάπτυξη νέων προϊόντων
- Συνεργασία με το τμήμα R&D για την ποιοτική βελτίωση υφιστάμενων προϊόντων
- Καταγραφή αρχείων συστημάτων ποιότητας
- Καταχώρηση δεδομένων στο σύστημα διαχείρισης παραγωγής
- Τήρηση των κανόνων ασφάλειας και υγείας στην εργασία