ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Συσκευαστές/στριες και Αποθηκάριοι για την Tasty Foods (Άγιος Στέφανος)

Ημ/νία Δημοσίευσης: 20/03/2020
Κατηγορία: Παραγωγή - Εργάτες - Τεχνίτες
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Γενικό Λύκειο

Περιγραφή


Η Adecco HR είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως και πιστοποιημένη στην Ελλάδα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού και προσωρινής απασχόλησης. H Adecco, για λογαριασμό της εταιρείας Tasty Foods, αναζητά δέκα (10) άτομα για τη στελέχωση των παρακάτω θέσεων:Συσκευαστές/στριες και Αποθηκάριοι για την Tasty Foods (Άγιος Στέφανος)Περιγραφή Θέσης

Οι υποψήφιοι/ες που θα αναλάβουν τη συγκεκριμένη θέση εργασίας θα είναι υπεύθυνοι για την συσκευασία των προϊόντων, τα οποία παράγονται στον χώρο του εργοστασίου καθώς και για εργασίες αποθήκης (φόρτωση-εκφόρτωση/ μεταφορά προϊόντων εντός εργοστασίου).
 

Απαραίτητα Προσόντα


Προφίλ Υποψηφίου• Απόφοιτοι Γυμνασίου-Λυκείου
• Επιθυμητή προϋπηρεσία στην γραμμή παραγωγής σε βιομηχανικό χώρο
• Ικανότητα εργασίας σε κυλιόμενο ωράριο εργασίας
• Kάτοχοι πιστοποιητικού υγειονομικού ενδιαφέροντος
• Επιθυμητά κάτοικοι Βορείων Προαστίων

Παροχές


Παροχές Εταιρείας• Πλήρες πακέτο αποδοχών
• Δυνατότητα μεταφοράς με εταιρικό πούλμαν
Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

Για περισσότερες θέσεις εργασίας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.adecco.gr και καταχωρίστε το βιογραφικό σας σημείωμα στη βάση μας. Για την καταχώριση του βιογραφικού σας στη βάση της Adecco προτείνεται η χρήση του Google Chrome.


Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.