Το Porto Platanias Luxury Selection, ξενοδοχείο 90
δωματίων, αναζητά Chef για την πλήρη διαχείριση των γαστρονομικών του
λειτουργιών.
Καθήκοντα & Αρμοδιότητες:
• Οργάνωση και εκτέλεση buffet breakfast υψηλών
προδιαγραφών
• Επίβλεψη και υλοποίηση μεσογειακού à la carte μενού για lunch & dinner
• Διασφάλιση ποιότητας, γεύσης και άρτιας παρουσίασης πιάτων
• Στενή συνεργασία με τον F&B Manager και τον Executive Chef για τον
συνολικό συντονισμό των επισιτιστικών λειτουργιών
• Διαχείριση παραγγελιών κουζίνας και πρώτων υλών
• Έλεγχος κόστους, αποθεμάτων και σωστή διαχείριση προμηθειών
• Κατάρτιση και παρακολούθηση προγράμματος προσωπικού κουζίνας
• Καθοδήγηση, εκπαίδευση και αξιολόγηση της ομάδας κουζίνας
• Τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας (HACCP)