Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

14/11/2018

F&B Manager

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Περιγραφή

Ξενοδοχειακός όμιλος στη Σιθωνία Χαλκιδικής, ζητά να προσλάβει F&B Manager για τη σεζόν 2019.

Ο/Η υποψήφιος/α που θα ενταχθεί στην ομάδα μας, θα αναλάβει τον συντονισμό των εστιατορίων, των μπαρ και της κουζίνας, σε όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Σκοπός είναι αφενός η ομοιογένεια των παρεχόμενων υπηρεσιών στα ξενοδοχεία μας (ανάλογα με το βαθμό των αστεριών) και αφετέρου, η αύξηση των πωλήσεων μέσω του γαστρονομικού τουρισμού των θεματικών εστιατορίων του Ομίλου.

Περιγραφή θέσης / Καθήκοντα

  • Συντονίζει την λειτουργία της κουζίνας, των εστιατορίων και των μπαρ όλων των ξενοδοχείων του Ομίλου
  • Τηρεί τον προϋπολογισμό του τμήματος
  • Παρακολουθεί και βελτιώνει του οικονομικούς στόχους των τμημάτων
  • Προβαίνει σε εισηγήσεις για προμήθεια σχετικού εξοπλισμού, αφού έχει προηγηθεί έρευνα αγοράς
  • Μεριμνά για τη συντήρηση και τη σωστή χρήση του εξοπλισμού
  • Ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες τάσεις, τα νέα προϊόντα και τον ανταγωνισμό
  • Βελτιώνει συνεχώς τις διαδικασίες των τμημάτων και συντάσσει προτάσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών
  • Χειρίζεται με ευγένεια, αμεσότητα και επαγγελματισμό τις επιθυμίες των επισκεπτών (customercare)
  • Σε συνεργασία με άλλα τμήματα, συντονίζει τις διαδικασίες για την διακόσμηση των εστιατορίων και των μπαρ των ξενοδοχείων του Ομίλου
  • Σε συνεργασία με τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού προσλαμβάνει, οργανώνει, εκπαιδεύει, επιβλέπει και αξιολογεί το προσωπικό των τμημάτων της ευθύνης του
  • Αξιολογεί τις ανάγκες της ομάδας και βοηθά στην ανάπτυξη καριέρας του κάθε μέλους της ξεχωριστά μέσα από την καθοδήγηση, την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των εταιρικών αξιών
  • Αναπτύσσει ενεργά στην ομάδα του τη γνώση για τη γαστρονομία και το κρασί
  • Μεταφέρει το πάθος για την δουλειά του στην ομάδα του
  • Κάνει παρουσίαση του Ομίλου σε όλα τα νέα μέλη της ομάδας του ώστε να γνωρίζουν την ευρύτερη ομάδα στην οποία έχουν ενταχθεί
  • Δημιουργεί ευχάριστο κλίμα εργασίας για την ομάδα του με έμφαση στα κίνητρα και την ομαδική εργασία
  • Προγραμματίζει και υλοποιεί συσκέψεις μεταξύ της ομάδας ώστε να προβλεφθούν ή να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις
  • Ενδυναμώνει την ομάδα
  • Εξασφαλίζει στα μέλη της ομάδας τη συμμόρφωση με τον Κώδικα Δεοντολογίας και τα Πρότυπα, όπως καθορίζονται στο εγχειρίδιο του Ομίλου
  • Προωθεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του ξενοδοχείου
  • Δημιουργεί εξατομικευμένες εμπειρίες

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων ή άλλος παρεμφερής τίτλος (ΑΕΙ / ΤΕΙ)
  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Άριστη χρήση της Αγγλικής γλώσσας
  • Πολύ καλές γνώσεις γαστρονομίας και κρασιού
  • Εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε παρόμοια θέση
  • Βασικές γνώσεις των ISO και HACCP
  • Διοικητικές και ηγετικές ικανότητες ώστε να οργανώνει, να παρακινεί και να εμπνέει την ομάδα του
  • Ακεραιότητα
  • Ισχυρό χαρακτήρα με αυτοπεποίθηση
  • Επαγγελματική ωριμότητα
  • Δημιουργικότητα
  • Έμφαση στην λεπτομέρεια
  • Ομαδικό πνεύμα
  • Ευγενική συμπεριφορά
  • Πίστη στο όραμα και την αποστολή του Ομίλου