Η INGLOBE για λογαριασμό μεγάλου ξενοδοχειακού ομίλου 5 αστέρων στην Ρόδο, ζητά υποψήφιους για την κάλυψη της θέσης Μαγείρων Α’
Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στην παραλία στο θέρετρο της Κολύμπια και μέσα σε 15 λεπτά με τα πόδια βρίσκεστε στο κέντρο του θέρετρου με ποικιλία ή μπαρ, καταστήματα και ταβέρνες. Εάν σκέφτεστε να πάτε πιο μακριά, τότε η τοπική υπηρεσία λεωφορείων έχει μια στάση ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο που θα σας μεταφέρει στη Ρόδο, τη Λίνδο και το Φαληράκι. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου θα βρείτε επίσης υπηρεσία στην παραλία Τσαμπίκα και Πρασοννήσι.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΚΟΠΟΣ
Η διατήρηση των υψηλών προτύπων για την προετοιμασία και παρουσίαση όλων των παρασκευασμάτων της κουζίνας. Η πιστή τήρηση των αυθεντικών συνταγών και των οδηγιών που έδωσε ο σεφ σε σχέση με την προετοιμασία των φαγητών.
PURPOSE
Maintain the high standards in the preparation and presentation of all kitchen meals. To follow faithfully the original recipes and the instruction given by the Executive chef with regards to the preparation of all food items.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Από Τώρα έως 30 Νοεμβρίου 2018
ΤΥΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Πλήρους (8ωρο ημερησίως / 6 ημέρες την εβδομάδα).
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ & ΕΥΘΥΝΕΣ / DUTIES & RESPONSIBILITIES
-
Αντικαθιστά τον προϊστάμενο μάγειρα κατά την απουσία του. Αντικαθιστά ή βοηθά άλλους μάγειρες, σε περιπτώσεις ανάγκης ή περιόδους αιχμής.
Replacing the superior cook in his absence. Substitute or assist other cooks during emergencies or rush periods.
-
Διατηρεί υψηλά επίπεδα ατομικής υγιεινής και εμφάνισης, καθώς και τα πρότυπα ασφαλείας και υγείας στους χώρους εργασίας.
Maintain high levels of personal hygiene and appearance, and health and safety standards in workplaces.
-
Σέβεται και ακολουθεί τις οδηγίες των ανώτερων, και διαβουλεύεται μαζί τους για κάθε απορία που μπορεί να έχει.
To show respect and follow his superiors instructions and to consult with them on any query he might have.
4. Κάνει την προετοιμασία στον τομέα ευθύνης του, και μελετά προσεχτικά τα μενού της ημέρας για αποφυγή λαθών. Ενημερώνει προϊσταμένους για ελλείψεις στο τμήμα του.
Prepare the mise-en-place of his responsibility area and study carefully the daily menu to avoid any mistakes. Inform superiors on any shortages of items in his department.
-
Βοηθά τα άλλα τμήματα της κουζίνας όταν το τμήμα του δεν είναι απασχολημένο, μετά τη δική του κρίση.
To help on the other sections of the kitchen in case his section is not busy, following his own judgment.
-
Μπορεί να εργάζεται σε όλα τα πόστα της κουζίνας, και γνωρίζει όλες τις συνταγές του μενού.
Be able to work in all jobs in the kitchen, and know all the recipes of the menu.
-
Λειτουργεί εξοπλισμό μεγάλου όγκου μαγειρέματος, όπως σχάρες, φριτούρες τηγανίσματος, σαλαμάντερς κλπ..
Operate large-volume cooking equipment such as grills, deep fryers, ovens, salamanders etc.
-
Διαβάζει γραπτές παραγγελίες φαγητών, τα ετοιμάζει και μαγειρεύει σύμφωνα με τις οδηγίες
Read food order slips, and prepare and cook food according to instructions
-
Μαγειρεύει τον ακριβή αριθμό των ειδών που παραγγέλθηκαν από κάθε πελάτη.
Cook the exact number of items ordered by each customer.
-
Ρυθμίζει τις θερμοκρασίες των φούρνων, σχαρών, φριτέζων, κλπ.
Regulate temperature of ovens, broilers, deep- fryers, etc.
-
Εκτελεί οποιεσδήποτε συναφή καθήκοντα του ανατεθούν από τους προϊσταμένους.
Performs any related tasks assigned by superiors.