ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΩΣ ΠΑΤΡΑ ΘΑΣΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΥΚΟΝΟΣ ΒΟΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΡΟΣ εμφάνιση περισσότερων εμφάνιση λιγότερων

Συναρμολόγηση και Εγκατάσταση

Ημ/νία Δημοσίευσης: 25/05/2021
Κατηγορία: Τεχνικοί ΕΠΑΛ / ΙΕΚ - Βοηθοί
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιοχή: ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Τεχνικές Σχολές ΕΠΑΣ-ΕΠΑΛ

Περιγραφή

Ψάχνετε για μια καλή δουλειά;
Η PoolCover Hellas στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης κοντά στο αεροδρόμιο ψάχνει για άτομα για Συναρμολόγηση και Εγκατάσταση.

Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές καλυμμάτων ασφαλείας στον κόσμο, με την επωνυμία "PoolLock" και αντλιών θερμότητας για πισίνες με το εμπορικό σήμα "Proteam".
Τα καλύμματα και οι αντλίες θερμότητας έχουν παρασχεθεί και εγκατασταθεί σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η PROTEAM GROUP δραστηριοποιείται στην κατασκευή, τη διανομή και τη συναρμολόγηση σε 9 χώρες και τώρα και στην Ελλάδα. Το Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας, με το Κάλυμμα Ασφαλείας σε συνδυασμό με την Αντλία θερμότητας, ειδικά για πισίνες, ζητείται όλο και περισσότερο επειδή υπάρχει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, 80%, συγκριτικά με την ενέργεια που χρησιμοποιείται συνήθως.
Ο ιδρυτής μας, Siv. Ing. Harald Einevoll ξεκίνησε την ανάπτυξη το 1972 και είχε στην αγορά την πρώτη αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης το 1975.

Περιγραφή εργασίας

  • Εγκατάσταση, συντήρηση, ποιοτικός έλεγχος και συναρμολόγηση για καλύμματα ασφαλείας PoolLock και αντλίες θερμότητας Proteam για πισίνες.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Εμπειρία τεχνικής εργασίας. Για παράδειγμα: Μηχανικός αυτοκινήτων ή Τεχνικός σέρβις, Ηλεκτρολόγος, εργασία στον κλάδο των κατασκευών / κατασκευών, Τεχνική εμπειρία από την παραγωγή
  • Επιθυμία για χειρωνακτική εργασία
  • Ενθουσιώδης και εύστροφος. Ενδιαφέρον για νέες τεχνολογίες
  • Δίπλωμα Οδήγησης B η μεγαλύτερης κατηγορίας
  • Επιθυμητή η βασική κατανόηση Αγγλικών

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας;
Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.
ΕΓΓΡΑΦΗ

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή, κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε.
Μόνο στο JobFind.gr λαμβάνετε ενημέρωση μόλις η εταιρεία διαβάσει το Βιογραφικό σας!