Προφίλ υποψηφίου – απαραίτητα προσόντα:
• Πτυχίο ελληνικής ή ξένης τουριστικής σχολής – πτυχίο σχολής μαγειρικής
• Ηλικία έως 40 ετών
• Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέση (η προϋπηρεσία σε ελληνικό μενού θα ληφθεί ιδιαιτέρως υπ' όψη)
• Ικανότητα επικοινωνίας στα Ελληνικά και στα Αγγλικά
• Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εργασία σε καταστήματα υγειονομικού χαρακτήρα (καθαρό ποινικό μητρώο και βιβλιάριο υγείας)
Διαπροσωπικές ικανότητες:
• Παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα
• Ομαδικότητα και συνεργασία
• Αποτελεσματική διαχείριση των καταστάσεων και άμεση εξεύρεση λύσεων
• Εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας στον χώρο εργασίας
• Συμβολή στη δημιουργία θετικού εργασιακού περιβάλλοντος
• Ήθος και ειλικρίνεια