Απαιτούμενα προσόντα:Προηγούμενη εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε μεγάλο ξενοδοχείο 4-5 αστέρων.
Εμπειρία στη λειτουργία All-inclusive.
Καλή γνώση των προτύπων HACCP.
Γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Προσαρμοστικότητα και αποτελεσματικότητα υπό πίεση.
Επικοινωνιακό άτομο με φιλικό χαρακτήρα και ομαδικό πνεύμα.
Γνώση της λειτουργίας της κουζίνας.
Ιδέες για την παρουσίαση νέων προϊόντων.
Σωστή συνεργασία με τον σεφ
Τήρηση όλων των διαδικασιών και των στόχων
Σωστή χρήση των προϊόντων που παρέχονται από το ξενοδοχείο
Κατανόηση του προϊόντος του ξενοδοχείου.
Ομαδικό πνεύμα.
Τήρηση του προϋπολογισμού και δέσμευση για ποιοτικά αποτελέσματα.