Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

4/4/2024

Οδηγός Ε’ Κατηγορίας

Logistics - Αποθήκη - Μεταφορές

Πόλη ΣΙΝΔΟΣ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Η TARION TRANS είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1984 σαν ατομική εταιρία μεταφορών η οποία και μετονομάστηκε στην σημερινή της επωνυμία.

Πρόκειται για μία ελληνική εταιρία μεταφορών και logistik που δραστηριοποιείτε στο χώρο της μεταφοράς ευπαθών προϊόντων και προϊόντων ψυγείου σε όλη την ελληνική επικράτεια με έδρα την Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία μας στο πέρας των ετών απέκτησε την απαιτούμενη εμπειρία στο χώρο και άρχισε να εξειδικεύεται στης ψυγείο μεταφορές.

Αυτήν τη στιγμή παρέχει της υπηρεσίες της στο χώρο της μεταφοράς και της τροφοδοσίας σε μεγάλες και επιλεγμένες εταιρίες διαθέτοντας ένα διευρυμένο και μεγάλο πελατολόγιο στο χώρο του λιανεμπορίου αλλά και των τροφίμων γενικότερα.

Διαθέτει τριάντα οχτώ σύγχρονα ιδιόκτητα οχήματα, στο σύνολο της και συνεργαζόμενα ΦΔΧ με κατάλληλους ψυκτικούς θαλάμους και έμπειρο προσωπικό με συνέπεια στις υποχρεώσεις της, με αποτέλεσμα να διασφαλίζει την ποιότητα της μεταφοράς που εκτελεί.

Στον ιδιόκτητο μας χώρο στην Σίνδο Θεσσαλονίκης διαθέτουμε τοις εγκαταστάσεις στήριξης των οχημάτων μας με συνεργείο ιδιωτικής χρήσης που μας βοηθάει να διατηρούμε το στόλο των οχημάτων μας σε άριστη κατάσταση και να αποφεύγουμε τυχών βλάβες στο δρόμο και καθυστερήσεις στης παραδώσεις μας, επίσης διαθέτει πλυντήριο όπου τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανονισμοί απολυμάνσεων των ψυκτικών μας θαλάμων με αποτέλεσμα να βρίσκονται πάντα καθαροί, τέλος διαθέτουμε ιδιόκτητο πρατήριο και λιπαντήριο για το στόλο μας.

Η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί από την Κτηνιατρική Υπηρεσία για την μεταφορά εμπορευμάτων ζωικής προέλευσης και διαθέτει όλες τοις πιστοποιήσεις TUV HELLAS.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο :  6936575042

Απαραίτητα Προσόντα

  • Κάτοχος διπλώματος Ε’ κατηγορίας και Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.) σε ισχύ
  • Εμπειρία 2-3 ετών στην οδήγηση φορτηγού ψυγείου και την μεταφορά ευπαθών συσκευασμένων προϊόντων
  • Επιθυμητή η εμπειρία σε συρόμενο όχημα
  • Ικανότητα τήρησης προθεσμιών και χρονοδιαγράμματος
  • Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας

Παροχές

  • Οργανωμένο και άριστο περιβάλλον εργασίας με έμφαση στην ασφάλεια των εργαζομένων
  • Σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης με ανταγωνιστικές αποδοχές αναλόγως προσόντων και εμπειρίας
  • Τήρηση των ωραρίων οδήγησης βάση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας