· Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων
· Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Γνώση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν
· Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση τουλάχιστον 2-3 χρόνια
· Βασικές γνώσεις διαδικασιών υγιεινής, ασφάλειας και διαχείρισης τροφίμων (ΗΑCCP)
· Mεθοδικότητα, έμφαση στη λεπτομέρεια
· Άριστη ικανότητα συνεργασίας, ομαδικό πνεύμα
· Διάθεση για προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών
· Ευχάριστη προσωπικότητα και παρουσία
· Δυνατότητα εργασίας υπό συνθήκες πίεσης