Για τη νέα σεζόν 2026,
Μεγάλη ξενοδοχειακή πολυεθνική εταιρεία αναζητά για τα ξενοδοχεία της προσωπικό με τη παρακάτω ειδικότητα:
Junior Sous Chef
Γενικά καθήκοντα:
- Βοήθεια στην προετοιμασία και το σχεδιασμό όλων
των μενού φαγητού και ποτών
- Δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο από
πλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς γεύσης
- Διασφάλιση ότι η κουζίνα λειτουργεί με έγκαιρο
τρόπο που πληροί τα πρότυπα ποιότητάς μας
- Επινοητικότητα στην επίλυση τυχόν προβλημάτων και
ανάληψη του ελέγχου σε οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση
- Συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα
ασφαλείας και επιβολή της τήρησής τους
- Διατήρηση θετικής και επαγγελματικής προσέγγισης
με συνεργάτες και πελάτες