Το εστιατόριο-καφέ μας με έμφαση στην Πολίτικη
κουζίνα, αναζητά επαγγελματία για τη θέση του Β’ Μάγειρα.
Αρμοδιότητες:
- Προετοιμασία υλικών (Mise en place) και υποστήριξη του Α’ Μάγειρα/Chef
κατά τη διάρκεια της βάρδιας.
- Παρασκευή κρύων και ζεστών πιάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του
μενού.
- Τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP).
- Σωστή διαχείριση πρώτων υλών και αποφυγή σπατάλης (food waste).
- Καθαριότητα και οργάνωση του πόστου εργασίας.
- Προετοιμασία υλικών σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρωτόκολλα
- Εκτέλεση συνταγών με αξιοπιστία και σταθερότητα
- Συντονισμός με την ομάδα για ομαλή λειτουργία σε ώρες αιχμής
- Παρακολούθηση αποθεμάτων και ενημέρωση για ελλείψεις