Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

28/6/2024

Εκπρόσωποι εταιρείας Marketing που συνεργάζεται με την UNHCR

Marketing - Διαφήμιση - Επικοινωνία

Πόλη ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Eταιρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που συνεργάζεται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR Country office in Greece) για τη διεξαγωγή εκστρατείας ευαισθητοποίησης και χρηματοδότησης του οργανισμού, αναζητά 4 υποψηφίους με όρεξη για δουλειά, οι οποίοι θα είναι αρμόδιοι για τη εκπροσώπηση της εκστρατείας του οργανισμού.

Οι εκπρόσωποι θα έχουν την ευκαιρία εκμάθησης μέσα από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που προσφέρει η εταιρεία, με προοπτικές απόκτησης πιστοποιημένων διπλωμάτων στο τομέα της εκπροσώπησης και της διαφήμισης.
Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα είναι υπεύθυνοι για την εκπροσώπηση του οργανισμού με στόχο την ανάπτυξη της δημοσιότητας του ως προς στους πιθανούς υποστηρικτές.

* Δεν πρόκειται για εθελοντική εργασία

Απαραίτητα Προσόντα

  • Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται το ομαδικό πνεύμα, η ευχάριστη προσωπικότητα, η άριστη γνώση ελληνικής γλώσσας τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό λόγο

Παροχές

  • Στην εταιρεία μας θα βρείτε ένα ευχάριστο και επαγγελματικό περιβάλλον, που σας προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών, καθώς και ικανοποιητικές αμοιβές

Παρακαλούμε όπως προωθήσετε άμεσα.