Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
29/03/2024

Καριέρα στη Γαστρονομία

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση

Περιγραφή

Καριέρα στη Γαστρονομία

Ξενοδοχείο: Ikos Oceania, Ikos Olivia, Sani Resort
Τοποθεσία: Χαλκιδική, Ελλάδα
Σύμβαση: Εποχική / Μόνιμη

Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου!

Στη Sani/Ikos είσαι ο κύριος χαρακτήρας της δικής σου ιστορίας. Είσαι αυτός που θα αποφασίσει πόσο μακριά θέλεις να φτάσεις.
Πρόκειται να πραγματοποιήσεις το δικό σου ταξίδι. Ένα ταξίδι γεμάτο απεριόριστη ανάπτυξη και ευκαιρίες όπου θα συναντήσεις μοναδικούς ανθρώπους με τους οποίους θα δημιουργήσεις και θα μοιραστείς αξέχαστες εμπειρίες.

Ο κύριος στόχος σου

Η αποστολή μας: Ως ειδικός στη μαγειρική, θα σχεδιάσεις αξέχαστες προσαρμοσμένες γαστρονομικές δημιουργίες και εμπειρίες φιλοξενίας για τους πελάτες μας μέσω διεθνών γεύσεων παρέχοντας φιλική, αποτελεσματική και καλαίσθητη εξυπηρέτηση.

Η δουλειά σας ως ειδικός στη μαγειρική στον όμιλο Sani/Ikos είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία εξατομικευμένων γαστρονομικών εμπειριών, αναπτύσσοντας μια ατμόσφαιρα που συνθέτει και αναβαθμίζει την προσπάθειά μας για εξαιρετική ικανοποίηση των επισκεπτών.

Οι ευθύνες σας ξεπερνούν κατά πολύ αυτό. Θα συνεισφέρετε σε εστιατόρια με μπουφέ ή a la carte μενού που δημιουργούνται από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, που αντικατοπτρίζουν την αφοσίωσή μας στην άνετη, αξέχαστη ιδιωτικότητα. Αυτές οι θέσεις είναι απαραίτητες για τη διατήρηση των ασυναγώνιστων προτύπων μας και τη δημιουργία μιας κουλτούρας όπου κάθε άτομο στην ομάδα παίζει τον δικό του ρόλο στην παροχή της επιτομής της πολυτελούς υπηρεσίας.

Απαραίτητα Προσόντα

Τι χρειάζεται να έχεις;

  • Φιλική και ενθουσιώδη προσωπικότητα, ικανή να βλέπει αξία σε όλους και σε όλα
  • Σχετική εμπειρία, ιδανικά σε περιβάλλον ξενοδοχείου ή πολυτελές εστιατόριο
  • Καλή γνώση Αγγλικών
  • Πτυχίο Μαγειρικής ή Ζαχαροπλαστικής θα συνεκτιμηθεί

Παροχές

Τι προσφέρουμε

  • Ομαδικότητα: Θα γίνεις μέλος ενός οργανισμού που νοιάζεται για τους ανθρώπους του, το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες
  • Ανάπτυξη: Επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη μέσω πολυάριθμων ευκαιριών για μάθηση και επαγγελματική εξέλιξη
  • Φροντίδα: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών. Διαμονή και καθημερινή μεταφορά με εταιρικό λεωφορείο. Πλήρης διατροφή Συνεχής εκπαίδευση

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Πατήστε "Αποστολή Βιογραφικού" και θα μεταφερθείτε στη Σελίδα της εταιρείας.