Το εστιατόριό μας που βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό, αναζητά οργανωτικό άτομο με γνώσεις λογιστικής και κοστολόγησης, για να αναλάβει την οικονομική παρακολούθηση της επιχείρησης και τη σωστή κοστολόγηση των προϊόντων.
Η θέση αφορά καθημερινή συνεργασία με το τμήμα προμηθειών, την κουζίνα και τη διοίκηση.
Κύριες αρμοδιότητες:
- Καταχώρηση παραστατικών αγορών & προμηθευτών
- Κοστολόγηση πιάτων και προϊόντων με βάση πρώτες ύλες και αναλώσεις
- Παρακολούθηση food cost, wastage και αναφορών κουζίνας
- Έλεγχος αποθηκών, παραγγελιών και τιμολογίων
- Παρακολούθηση εξόδων, μικρού ταμείου και ημερήσιων αναφορών
- Χρήση Η/Υ για Excel, πίνακες, αναφορές και αρχεία
- Συνεργασία με λογιστή για τακτικές υποχρεώσεις της επιχείρησης