Η εταιρεία ΑΜΟΡΓΙΟΝ, με δραστηριότητα στην
παραγωγή ρακόμελου, παραδοσιακών λικέρ, αποσταγμάτων και προϊόντων υψηλής
ποιότητας, αναζητά Τεχνολόγο Τροφίμων ή Οινολόγο για μόνιμη
συνεργασία.
Περιγραφή θέσης
Ο/η υποψήφιος/α θα έχει ετήσια απασχόληση με εναλλαγή
εργασίας σε δύο τοποθεσίες:
- 6 μήνες στην Αθήνα (χειμερινή
περίοδος) – Υπεύθυνος παραγωγής, ποιοτικού ελέγχου και ανάπτυξης
προϊόντων.
- 5 μήνες στην Αμοργό (καλοκαιρινή
περίοδος) – Υπεύθυνος στο επισκέψιμο οινοποιείο–ποτοποιία, παραγωγή
παραδοσιακών προϊόντων λουκούμια παστέλια αμυγδαλωτά με δικές μας συνταγές
- 1 μήνας άδεια αμέσως μετά την
Αμοργό
Αρμοδιότητες
- Επίβλεψη διαδικασιών
παραγωγής ρακόμελου, λικέρ και αποσταγμάτων.
- Έλεγχος ποιότητας πρώτων
υλών και τελικών προϊόντων.
- Ανάπτυξη νέων προϊόντων
και βελτίωση υφιστάμενων.
- Παρακολούθηση
υγειονομικών πρωτοκόλλων & τήρηση πιστοποιήσεων.
- Υποστήριξη του
επισκέψιμου οινοποιείου στην Αμοργό (παρουσιάσεις, ξεναγήσεις,
γευσιγνωσίες).