• Πτυχίο ελληνικής ή ξένης τουριστικής σχολής – Σχολή Μαγειρικής
• Προϋπηρεσία τουλάχιστον 4 ετών σε αντίστοιχη θέση – σε καταστήματα εστίασης
• Προηγούμενη εμπειρία σε παραγγελίες, παραλαβές, σωστές συνθήκες αποθήκευσης συντήρησης των τροφίμων
• Γνώσεις σε ειδικά προϊόντα (σφολιάτες, κρουασάν, προϊόντα αρτοποιίας) θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα
• Γνώση σε βασική ζαχαροπλαστική – θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα
• Ικανότητα επικοινωνίας σε Ελληνικά & Αγγλικά
• Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εργασία σε καταστήματα υγειονομικού χαρακτήρα (καθαρό ποινικό μητρώο και βιβλιάριο υγείας)
• Παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα
• Ικανότητα Διοίκησης ομάδας
• Ομαδικότητα και Συνεργασία
• Αποτελεσματική διαχείριση των καταστάσεων και άμεση εξεύρεση λύσεων