Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

5/6/2017

SOUS CHEF

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Περιγραφή

Το ξενοδοχείοKassandraPalace στην Χαλκιδικηείναι σε διαδικασία αναζήτησηςSousChef, που να εποπτεύει και να συντονίζει τις δραστηριότητες των μαγείρων και των εργαζομένων στην κεντρικήκουζίνα, ακολουθώντας τις προδιαγραφές και τις οδηγίες του ExecutiveChef μας. Ο επιτυχής υποψήφιος θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τις μαγειρικές και διαχειριστικές ικανότητες του για να παίξει έναν κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση και την ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών μας.

 

Αρμοδιότητες

·         Να βοηθάει στην προετοιμασία και τον σχεδιασμό όλων των μενού των τροφίμων και ποτών.

·         Να επιβλέπει σε καθημερινήβάση ότι η κουζίνα λειτουργεί με τρόπο που να πληροί τις προδιαγραφές ποιότητας μας

·         Να συμπληρώνει τον Executive Chef στο σχεδιασμό και την προετοιμασία του φαγητού, όταν κρίνεται απαραίτητο

·         Να μπορεί να λύσει τυχόν ζητήματα που προκύπτουν και να πάρει τον έλεγχο του κάθε προβληματικής κατάστασης

·         Να έχει υπό την εποπτεία του την  διαχείριση, την κατάρτιση, τον προγραμματισμό, την αξιολόγηση, την παροχή συμβουλών, την πειθαρχία, και την παροχή κινήτρων και καθοδήγηση των εργαζομένων της κουζίνας.

·         Να διασφαλίζεισωστήδιαχείρισηυλικών, την σωστήποσότηταμερίδας και την  καθημερινή παρακολούθηση των αποθεμάτων της κουζίνας.

·         Να ενημερώνει το F&Bπροσωπικό για τα προϊόνταημέρας και τα διαθέσιμαπροϊόντα του μενού.

·         Να είναι σε θέση να προετοιμάσειειδικάγεύματα για πελάτες με τροφικέςιδιαιτερότητες.

·         Να επιβλέπει την επιβολή των κανονισμών υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας στον χώρο της κουζίνας.

·         Να διατηρεί μια θετική και επαγγελματική προσέγγιση με τους συνεργάτες και τους πελάτες.

·         Να παρακολουθεί και να επιβλέπει την παρουσίαση των πιάτων

Απαιτήσεις

·         2 + χρόνια εμπειρίας ως SousChef

·         Κατανόηση των διαφόρων μεθόδων μαγειρέματος, τα συστατικά, τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες που απαιτούνται.

·         Εξαιρετικήπροϋπηρεσία στην διαχείριση της κουζίνας και του προσωπικού.

·         Ακρίβεια και ταχύτητα στον χειρισμό καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και την παροχή λύσεων εκεί που απαιτούνται

·         Εξοικείωση με τις νέες πρακτικές της γαστρονομίας και τις νέεςτάσεις της αγοράς

·         Γνώση διαφόρων προγραμμάτων λογισμικού (MS Office, λογισμικού διαχείρισης εστιατορίου/POS).

·         Γνώσηκοστολόγησης και menuengineering θα εκτιμηθεί

·         Πτυχίο μαγειρικής με διάρκειασπουδώντουλάχιστον 2 έτη.