Ποιοι είμαστε:
Η Ikos Resorts είναι μια πολυτελής αλυσίδα all-inclusive ξενοδοχείων στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Κάθε ξενοδοχείο της Ikos Resorts προσφέρει πολυτελείς διακοπές σε μοναδικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε ένα ενιαίο πακέτο All-Inclusive Infinite Lifestyle Luxury. Με δύο ξενοδοχεία στην πανέμορφη χερσόνησο της Χαλκιδικής, το Ikos Oceania και το Ikos Olivia να έχουν ήδη βραβευτεί στο Trip Advisor ως δύο από τα καλύτερα στον κόσμο και το Ikos Dassia στην καταπράσινη Κέρκυρα, η Ikos Resorts αναπτύσσεται δυναμικά και δημιουργεί τις ανάλογες θέσεις εργασίας, δίνοντας ώθηση στην ελληνική οικονομία. Στο πλαίσιο του προγράμματος επέκτασής της σε ολόκληρη τη χώρα, ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τον Μάιο του 2019 το 4ο κατά σειρά ξενοδοχειακό συγκρότημά της στην Ελλάδα, το Ikos Aria στην Κέφαλο της Κω
Κλείσε τη θέση σου τώρα στον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα. Για τα ξενοδοχεία μας στην Χαλκιδική, στην Κέρκυρα και στην Κώ αναζητούμε:
A’ Ζαχαροπλάστης (ref: PCAIR19)
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για σένα να αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία στο χώρο του τουρισμού.
Πού θα εργάζεσαι:
Το τμήμα της κουζίνας είναι υπεύθυνο για την παροχή υψηλών υπηρεσιών εστίασης και αφορά στην προετοιμασία και στο μαγείρεμα του φαγητού και των επιδορπίων, τόσο σε buffet ή a la carte εστιατόρια όσο και σε lobby, beach και pool bars. Όλοι οι επισκέπτες απολαμβάνουν γευστικές γαστρονομικές δημιουργίες και με άψογη εξυπηρέτηση. Η εξυπηρέτηση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει από το μαγείρεμα, το στήσιμο του μπουφέ και την παρουσίαση των πιάτων έως την παραλαβή πρώτων υλών και την εξασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος μέσα στην κουζίνα αλλά και στο εστιατόριο.
Με τι θα ασχολείσαι:
Θα υποστηρίζεις όλες τις λειτουργίες της κουζίνας που σχετίζονται με την προετοιμασία και παραγωγή αρτοσκευασμάτων, επιδορπίων και λοιπών γλυκών εδεσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες του Chef και τα standards της εταιρείας, ώστε να εξασφαλίζεις ότι θα παρέχεις στους καλεσμένους μας υπηρεσίες εξυπηρέτησης τέτοιες που να ξεπερνούν κάθε φορά τις προσδοκίες τους. Συνοπτικά:
• Θα συλλέγεις τα εργαλεία και τα σκεύη ζαχαροπλαστικής (ταψιά, σπάτουλες, κορνέ κ.α.) από τους αποθηκευτικούς χώρους και θα προετοιμάζεις το πόστο σου
• Θα βεβαιώνεις κάθε στιγμή ότι ο χώρος εργασίας σου καθώς και ο μπουφές είναι σε καλή κατάσταση και καθαρός
• Θα βεβαιώνεις ότι όλες οι πρώτες ύλες είναι σωστά αποθηκευμένες, ότι πληρούν τους κανόνες υγιεινής και ότι δεν έχει επέλθει η ημερομηνία λήξης
• Θα προετοιμάζεις τις πρώτες ύλες και θα ακολουθείς τις οδηγίες του Pastry Chef
• Θα είσαι υπεύθυνος για το πόστο σου (φούρνοι, μίξερ, κρέμες κ.α.)
• Θα καλωσορίζεις με φιλική διάθεση και χαμόγελο τους καλεσμένους μας