Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 1965 και μέχρι σήμερα έχει περισσότερα από 800 εστιατόρια σε 60 χώρες. Κατέχει -διεθνώς- ηγετική θέση στο κλάδο του Casual Dining. Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1997 με συνολικά 8 καταστήματα, 6 στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη.
Αναζητούμε νέους και νέες, για τα καταστήματα μας στην Αθήνα, που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση διεθνώς, στον κλάδο των Εστιατορίων - Bar.
Στο πλαίσιο αυτό, ζητούμε Store Chef / Υπεύθυνο Κουζίνας Καταστήματος.
Κύριο Αντικείμενο Εργασίας
Είναι υπεύθυνος για την διοίκηση και την άψογη λειτουργία του τμήματος της Κουζίνας του εστιατορίου, καθώς και για την επιλογή, την εξέλιξη, την καθοδήγηση, την εκπαίδευση και την απόδοση των Μελών Ομάδας του. Κύρια ευθύνη του είναι η τήρηση των προδιαγραφών της Εταιρείας, η υψηλή εκτέλεση και η δημιουργία μαγειρικής κουλτούρας που δείχνει πάθος για τον Καλεσμένο.
Βασικά Καθήκοντα
-
Εκτελεί συστηματικά και εκτεταμένα έλεγχους ποιότητας προϊόντων
-
Δοκιμάζει και εγκρίνει προϊόντα και πρώτες ύλες και ενημερώνει για αποκλίσεις ή πιθανά θέματα τον Area Chef και τον Υπεύθυνο Διασφάλισης Ποιότητας
-
Είναι υπεύθυνος να εφαρμόζονται και να διατηρούνται υψηλές προδιαγραφές στην μαγειρική εκτέλεση από όλα τα μέλη της κουζίνας, καθώς και οι κανόνες υγιεινής (HACCP)
-
Φτιάχνει προγράμματα εργασίας, , εξασφαλίζοντας την σωστή στελέχωση των βαρδιών
-
Διαχειρίζεται όλη την κουζίνα του εστιατορίου και ελέγχει τις καθαριότητες
-
Φροντίζει για την ομαλή εισαγωγή των νέων πιάτων και διαδικασιών
-
Αξιολογεί νέα εργαλεία και εξοπλισμούς
-
Συμβάλλει στην μεγιστοποίηση της κερδοφορίας και ταυτόχρονα την μείωση της φύρας
-
Συνεργάζεται με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού
-
Ενημερώνει συχνά τα μέλη της ομάδας του για την απόδοσή τους και εκτελεί τα προγραμματισμένα Performance Reviews (αξιολογήσεις απόδοσης)
-
Οργανώνει και συντονίζει παρουσιάσεις πιάτων σε meetings εκπαίδευσης προσωπικού.
-
Επισκέπτεται προμηθευτές και δημιουργεί σχέσεις συνεργασίας διεκδικώντας πάντα υψηλή ποιότητα στις πρώτες ύλες
-
Συντονίζει και διενεργεί μηνιαίως meetings με τους coaches
-
Οργανώνει καθημερινά food demos
-
Παρευρίσκεται στα καθορισμένα meetings του καταστήματος και στα εταιρικά σεμινάρια