Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

04/04/2018

Store Chef / Υπεύθυνος Κουζίνας Καταστήματος

Εστίαση

Πόλη ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Περιγραφή

Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 1965 και μέχρι σήμερα έχει περισσότερα από 800 εστιατόρια σε 60 χώρες. Κατέχει -διεθνώς- ηγετική θέση στο κλάδο του Casual Dining. Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1997 με συνολικά 8 καταστήματα, 6 στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη.

Αναζητούμε νέους και νέες, για τα καταστήματα μας στην Αθήνα, που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση διεθνώς, στον κλάδο των Εστιατορίων - Bar.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητούμε Store Chef / Υπεύθυνο Κουζίνας Καταστήματος.

Κύριο Αντικείμενο Εργασίας

Είναι υπεύθυνος για την διοίκηση και την άψογη λειτουργία του τμήματος της Κουζίνας του εστιατορίου, καθώς και για την επιλογή, την εξέλιξη, την καθοδήγηση, την εκπαίδευση και την απόδοση των Μελών Ομάδας του.  Κύρια ευθύνη του είναι η τήρηση των προδιαγραφών της Εταιρείας, η υψηλή εκτέλεση και η δημιουργία μαγειρικής κουλτούρας που δείχνει πάθος για τον Καλεσμένο.

Βασικά Καθήκοντα

  • Εκτελεί συστηματικά και εκτεταμένα έλεγχους ποιότητας προϊόντων
  • Δοκιμάζει και εγκρίνει προϊόντα και πρώτες ύλες και ενημερώνει για αποκλίσεις ή πιθανά θέματα τον Area Chef και τον Υπεύθυνο Διασφάλισης Ποιότητας
  • Είναι υπεύθυνος να εφαρμόζονται και να διατηρούνται υψηλές προδιαγραφές στην μαγειρική εκτέλεση από όλα τα μέλη της κουζίνας, καθώς και οι κανόνες υγιεινής (HACCP)
  • Φτιάχνει προγράμματα εργασίας, , εξασφαλίζοντας την σωστή στελέχωση των βαρδιών
  • Διαχειρίζεται όλη την κουζίνα του εστιατορίου και ελέγχει τις καθαριότητες
  • Φροντίζει για την ομαλή εισαγωγή των νέων πιάτων και διαδικασιών
  • Αξιολογεί νέα εργαλεία και εξοπλισμούς
  • Συμβάλλει στην μεγιστοποίηση της κερδοφορίας και ταυτόχρονα την μείωση της φύρας
  • Συνεργάζεται με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού
  • Ενημερώνει συχνά τα μέλη της ομάδας του για την απόδοσή τους και εκτελεί τα  προγραμματισμένα Performance Reviews (αξιολογήσεις απόδοσης)
  • Οργανώνει και συντονίζει παρουσιάσεις πιάτων σε meetings εκπαίδευσης προσωπικού.
  • Επισκέπτεται προμηθευτές και δημιουργεί σχέσεις συνεργασίας διεκδικώντας πάντα υψηλή ποιότητα στις πρώτες ύλες
  • Συντονίζει και διενεργεί μηνιαίως meetings με τους coaches
  • Οργανώνει καθημερινά food demos
  • Παρευρίσκεται στα καθορισμένα meetings του καταστήματος και στα εταιρικά σεμινάρια 

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο Μαγειρικής Σχολής ή μαγειρική εμπειρία τουλάχιστον 2 χρόνια στο Brand που εκπροσωπεί με πιστοποιημένη γνώση σε όλες τις συνταγές και διαδικασίες
  • Τουλάχιστον 3 χρόνια μαγειρική εμπειρία σε οργανωμένο περιβάλλον μαζικής εστίασης
  • Εκτενείς γνώσεις των συνταγών και των προδιαγραφών όλων των πόστων της κουζίνας
  • Εξειδίκευση στην σωστή αξιολόγηση πρώτων υλών
  • Εξαιρετική τεχνική γνώση και άνεση στην χρήση όλου του βαρέως εξοπλισμού κουζίνας
  • Καλή γνώση και χειρισμό Η/Υ και προγραμμάτων Office
  • Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας και γραφής
  • Ικανότητα επιρροής και επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας (360°επικοινωνία)
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα με αυτοπεποίθηση και με δυνατή δημιουργική άποψη
  • Άνεση στην παρουσίαση σε κοινό
  • Ικανότητα εργασίας σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς

Παροχές

  • Ανταγωνιστικές αποδοχές
  • Ασφάλιση
  • Προγράμματα εκπαίδευσης
  • Συμμετοχή σε σεμινάρια
  • Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης