Μεγάλο και κεντρικό ξενοδοχείο αναζητά sous chef, για να αναλάβει τη λειτουργία και οργάνωση της κουζίνας σε συνεργασία με τον chef.
Αρμοδιότητες
- Οργάνωση, προετοιμασία και επίβλεψη της παραγωγής φαγητού στα πόστα ευθύνης
- Γνώση λειτουργίας σε μπουφε και σε a la carte
- Διασφάλιση της ποιότητας, της παρουσίασης και της ασφάλειας των γευμάτων
- Συντονισμός και καθοδήγηση της ομάδας ευθύνης
- Επίβλεψη όλων των ενεργειών του προσωπικού κατά τη διάρκεια εργασίας
- Δοκιμή όλων των παρασκευών
- Έλεγχος όλων των πιάτων πριν σερβιριστούν στους πελάτες
- Τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και αποθήκευσης των πρώτων υλών σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP
- Φροντίδα για την καθαριότητα του χώρου μετά το τέλος της μαγειρικής