Προετοιμασία Κρεάτων: Τεμαχισμός, φιλετάρισμα, καθάρισμα και προετοιμασία
κρεάτων σύμφωνα με τις ανάγκες της κουζίνας και τα πρότυπα ποιότητας.
Προδιαγραφές & Ποιότητα: Διασφάλιση ότι όλα τα προϊόντα τηρούν τις προδιαγραφές
υγιεινής, ασφάλειας και HACCP.
Οργάνωση Παραγωγής: Σωστή αποθήκευση, συντήρηση και σήμανση των κρεάτων
και παρακολούθηση των αποθεμάτων.
Συνεργασία: Στενή συνεργασία
με τους σεφ και την υπόλοιπη ομάδα κουζίνας για την καθημερινή παραγωγή.
Καθαριότητα & Ασφάλεια: Διατήρηση καθαρών και οργανωμένων χώρων εργασίας,
με αυστηρή τήρηση κανόνων ασφάλειας.
Δημιουργικότητα: Συμβολή σε νέες ιδέες παρουσίασης
και κοπών, σύμφωνα με τις ανάγκες του μενού.