Ξενοδοχείο στη Κέρκυρα 4 αστέρων επιθυμεί να προσλάβει για τη θερινή σεζόν 2025
Β' ΜΑΓΕΙΡΑ
Καθήκοντα:
- Προετοιμασία των εδεσμάτων ακολουθώντας τις οδηγίες του Σεφ
- Μαγείρεμα και προετοιμασία πιάτων πρωινού, μεσημεριανού ή βραδινού ανάλογα με τη βάρδια εργασίας
- Διατήρηση όλων των χώρων της κουζίνας καθαρών και τακτοποιημένων
- Διασφάλιση της τήρησης των κανόνων υγιεινής & ασφάλειας στο χώρο της κουζίνας
- Έλεγχος όλων των προϊόντων με σκοπό την εξασφάλιση της καλής ποιότητας
Απαραίτητα προσόντα
- Ενθουσιασμός, επαγγελματισμός και όρεξη για μάθηση και εξέλιξη
- Ικανότητα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών
- Αντίστοιχη εμπειρία σε εστιατόριο, ιδανικά σε ξενοδοχειακό περιβάλλον
- Πτυχίο σχολής μαγειρικής
Παροχές:
- Θεωρητική και πρακτική ξενοδοχειακή εκπαίδευση
- Διαμονή και διατροφή
- Δυνατότητα επαγγελματικής ανάπτυξης