Το Zélia Halkidiki είναι
ένα adults-only barefoot luxury resort που συνδυάζει μεσογειακή γαστρονομία,
απλότητα και υψηλή αισθητική. Ο A’ Μάγειρας Κρύας Κουζίνας διασφαλίζει τη
φρεσκάδα, την ποιότητα και την ομαλή ροή των πιάτων κρύας κουζίνας, από σαλάτες
και ορεκτικά έως cold cuts και carpaccio.
Κύριες Αρμοδιότητες
- Παρασκευή
σαλατών, ορεκτικών, cold cuts, ceviche, carpaccio και άλλων πιάτων κρύας
κουζίνας σύμφωνα με τα standards.
- Παραλαβή
πρώτων υλών, έλεγχος ποιότητας, ποσότητας και θερμοκρασίας κατά την
παραλαβή.
- Οργάνωση
αποθήκης και ψυγείων, εφαρμογή διαδικασιών FIFO/LIFO και
παρακολούθηση ημερομηνιών λήξης.
- Τήρηση
mise en place για buffet, à la carte και ειδικές εκδηλώσεις.
- Συμμόρφωση
με HACCP, καθαριότητα και κανόνες υγιεινής.
- Υποστήριξη
των υπολοίπων τμημάτων κατά το service, διασφαλίζοντας ομαλή ροή εργασίας.