Το Radisson Blu Zaffron Resort, Santorini διαθέτει 103 δωμάτια και σουίτες που συνδυάζουν την πολυτέλεια με παραδοσιακές κυκλαδίτικες πινελιές για ειδυλλιακή διαμονή στη Σαντορίνη.
Ποια είναι η πρόκληση…
Αναζητούμε επαγγελματία Μάγειρα Α με πελατοκεντρική προσέγγιση συμβάλλοντας σε όλα τα στάδια της κουζίνας από την προετοιμασία φαγητού, μαγειρέματος, και παρουσίασης πιάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Executive Chef.
Βασικές αρμοδιότητες:
• Συντονίζει και ελέγχει την παράγωγή τροφίμων
• Ετοιμασία συνταγών του μενού σύμφωνα με τα πρότυπα παραγωγής και παρουσίασης του ξενοδοχείου.
• Διασφάλιση ταυτόχρονου σερβιρίσματος του φαγητού, με υψηλή ποιότητα και έγκαιρο τρόπο
• Δοκιμάζει το φαγητό για να διασφαλίσει ότι είναι στην σωστή θερμοκρασία και έχει γίνει η σωστή προετοιμασία
• Προβλέπει την επαρκή παροχή αναλωσίμων, σύμφωνα με το σχέδιο παραγγελίας του τμήματος
• Χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό της κουζίνας με ασφάλεια και υπευθυνότητα
• Συμμόρφωση με τους διατροφικούς κανονισμούς, τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας