Το Creta Maris Resort στην Χερσόνησο Κρήτης, συνώνυμο με την εμπειρία της αυθεντικής Κρήτης μέσα από την άνεση ενός all-inclusive 5* resort με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της λειτουργίας του και μέλος του βραβευμένου Metaxa Hospitality Group, γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας και σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της ομάδας του. Συγκεκριμένα, αναζητά για το τμήμα της κουζίνας, για τη σαιζόν 2026:
Γ΄ Μάγειρα
Ενδεικτικές αρμοδιότητες θέσης:
- Εκτέλεση οδηγιών Α΄, Β΄ Μάγειρα και Executive Chef
- Προετοιμασία πρώτων υλών (κοπές των λαχανικών, προετοιμασία κρεάτων, θαλασσινών, μαρινάδες)
- Εκτέλεση ανατεθειμένων παρασκευών