Αναζητούμε Μάγειρα Γ’ για την Αίγλη Ζαππείου.
Κύριες Αρμοδιότητες:
- Τήρηση της λίστας προετοιμασίας που δημιουργεί ο σεφ και ο σού σεφ για τον προγραμματισμό των καθηκόντων
- Επισήμανση και αποθήκευση όλων των υλικών σε ράφια σύμφωνα με τις αρχές του FIFO
- Προετοιμασία των υλικών μαγειρικής, πλένοντας και τεμαχίζοντας λαχανικά, κόβοντας κρέας κ.λπ.και ανάληψη βασικών καθηκόντων μαγειρικής
- Παρασκευή απλών πιάτων, όπως σαλάτες, ορεκτικά, σάντουιτς, bowl κ.λπ.
- Διατήρηση καθαρής και τακτοποιημένης κουζίνας
- Διασφάλιση κατάλληλης αποθήκευσης όλων των τροφίμων
- Αποθήκευση τροφίμων με βάση τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων