👨🍳 Κύρια καθήκοντα:
Προετοιμασία πιάτων σύμφωνα με το μενού και τις οδηγίες του Σεφ
Έλεγχος αποθεμάτων και σωστή διαχείριση προϊόντων
Διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας, γεύσης και παρουσίασης
Συμμόρφωση με διαδικασίες HACCP & κανόνες υγιεινής
Συνεργασία και στήριξη της ομάδας κουζίνας σε καθημερινή βάση
⭐ Απαραίτητα προσόντα:
Προϋπηρεσία 1–3 ετών σε αντίστοιχη θέση (ιδανικά σε ξενοδοχείο 4★ ή 5★)
Πάθος για τη γαστρονομία & σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής
Ικανότητα ομαδικής εργασίας και επικοινωνίας
Επαγγελματική εμφάνιση και θετική προσωπικότητα