Το εστιατόριο Iberico του ομίλου Soterra Group, ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς της Θεσσαλονίκης, εξειδικευμένο στο κρέας, αναζητά Sous Chef για να ενταχθεί στην ομάδα της κουζίνας και να συμβάλει στη δημιουργία μιας μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας για τους επισκέπτες του.
Κύριες αρμοδιότητες:
- Υποστήριξη του Head Chef στην οργάνωση και καθημερινή λειτουργία της κουζίνας.
- Συντονισμός της ομάδας παραγωγής και διασφάλιση ομαλής ροής εργασιών.
- Επίβλεψη ποιότητας, γεύσης και παρουσίασης των πιάτων σύμφωνα με τα πρότυπα του Iberico.
- Συμμετοχή στη δημιουργία συνταγών και προτάσεων menu.
- Διασφάλιση τήρησης των κανόνων υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας στον χώρο εργασίας.