Για την νέα σεζόν 2024,
μεγάλος ξενοδοχειακός όμιλος ζητά, για τα 5στερα ξενοδοχεία του στην Κρήτη, προσωπικό των παρακάτω ειδικοτήτων :
Sous Chef
Γενικά καθήκοντα
- Βοήθεια στην προετοιμασία και το σχεδιασμό όλων των μενού φαγητού και ποτών
- Δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς γεύσης
- Διασφάλιση ότι η κουζίνα λειτουργεί με έγκαιρο τρόπο που πληροί τα πρότυπα ποιότητάς μας
- Αντικατάσταση του Executive Chef στον σχεδιασμό και την οργάνωση της προετοιμασίας των πιάτων, εφόσον είναι απαραίτητο
- Επινοητικότητα στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν και ανάληψη του ελέγχου σε οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση
- Διαχείριση και εκπαίδευση του προσωπικού κουζίνας, διαμόρφωση ωραρίου εργασίας και αξιολόγηση απόδοσης προσωπικού
- Συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας και επιβολή της τήρησής τους
- Διατήρηση θετικής και επαγγελματικής προσέγγισης με συνεργάτες και πελάτες