Τα Atrium Hotels & Resorts αποτελούν
έναν από τους πιο κερδοφόρους και ραγδαία εξελισσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους
στην Ελλάδα. Η ηγετική θέση και πολυετής παρουσία του ομίλου, μέσω μίας
συλλογής ξενοδοχείων πολυτελείας πέντε αστέρων στη Ρόδο, επιβεβαιώνεται από τις
συνεχείς βραβεύσεις, τις υψηλές βαθμολογίες καθώς και από την υγιή
χρηματοοικονομική εικόνα του ομίλου.
Η επιτυχία των Atrium Hotels & Resorts πηγάζει
από τους ανθρώπους μας, οι οποίοι μοιράζονται το πάθος τους για τη φιλοξενία
και ταυτόχρονα νιώθουν υπερηφάνεια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.
Από την πρώτη στιγμή, εστιάζουμε στα καινούρια μέλη της ομάδας μας, ασχέτως
ιεραρχικής βαθμίδας, μέσω συστημάτων ένταξης, εκπαιδεύσεων και ανταμοιβών,
επιτυγχάνοντας τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξή τους.
Εάν τρέφετε αληθινό πάθος για τη
φιλοξενία και θέλετε να εργαστείτε σε ένα δυναμικό περιβάλλον, όπου θα
μοιράζεστε τις ιδέες σας και θα εξελίσσεστε συνεχώς.
Μάγειρας Α', Β' & Γ' (Atrium Hotels & Resorts) – Σεζόν 2026
Περιοχή εργασίας: Ρόδος
Τύπος απασχόλησης: Εποχιακή
Ref: CO.AH.26
Πού θα εργάζεσαι:
Η ομάδα της κουζίνας αποτελείται από
chefs, sous chefs, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, buffet runners και λαντζιέρηδες.
Είναι ένα διαδραστικό και δυναμικό περιβάλλον. Όλοι οι επισκέπτες απολαμβάνουν
γευστικές γαστρονομικές δημιουργίες με άψογη εξυπηρέτηση. Η εξυπηρέτηση αυτή
μπορεί να περιλαμβάνει από το μαγείρεμα, το στήσιμο του μπουφέ και την
παρουσίαση των πιάτων έως την παραλαβή πρώτων υλών και την εξασφάλιση ενός
καθαρού περιβάλλοντος μέσα στην κουζίνα, αλλά και στο εστιατόριο.
Περιγραφή θέσης:
Κάθε μάγειρας υποστηρίζει όλες τις
λειτουργίες της κουζίνας που σχετίζονται με το μαγείρεμα, την προετοιμασία ή με
τον ανεφοδιασμό του μπουφέ του εστιατορίου ή του bar όπου θα εργάζεται, ώστε να
εξασφαλίζει ότι ακολουθούνται κάθε στιγμή τα πρότυπα εξυπηρέτησης 5 αστέρων που
έχουν καθοριστεί από την εταιρία.
Κύριες αρμοδιότητες:
- Προετοιμάζει
τον χώρο εργασίας του/της και εκτελεί κάθε εργασία που σχετίζεται με την
έναρξη και το τέλος κάθε γεύματος (mise en place).
- Εκτελεί τα
καθήκοντά του/της με ταχύτητα μέσα στα ζητούμενα χρονικά πλαίσια,
συνδυάζοντας πολλές εργασίες παράλληλα.
- Υποστηρίζει
τις ανάγκες της ζεστής είτε κρύας κουζίνας.
- Προετοιμάζει
τις πρώτες ύλες και μαγειρεύει ακολουθώντας τις οδηγίες του Chef.
- Συλλέγει
τα εργαλεία και τα σκεύη μαγειρικής (μαχαίρια, τηγάνια, κατσαρόλες κ.ά.)
από τους αποθηκευτικούς χώρους.
- Είναι
υπεύθυνος/η για το πόστο του/της (σχάρα, τηγάνι, τεμαχισμός, φούρνος
κ.ά.).
- Εξασφαλίζει
κάθε στιγμή ότι ο χώρος εργασίας του/της, καθώς και ο μπουφές, είναι σε
καλή κατάσταση και καθαροί.
- Κατανοεί
όλα τα είδη που περιλαμβάνονται στο μενού ώστε να είναι σε θέση να απαντά
σε ερωτήσεις και να δίνει διευκρινίσεις στους καλεσμένους όποτε και αν
χρειάζεται.
- Βοηθά σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με το εστιατόριο ή το bar
ανάλογα με τις οδηγίες του F&B manager, του Chef ή του άμεσου
προϊσταμένου του/της.