Η οικογένεια του PAUL άνοιξε το πρώτο της αρτοποιείο το 1889. Πέντε γενεές αργότερα, είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι που συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την κληρονομιά μας και τις πιο σημαντικές αξίες μας μαζί σας, αυτές που πέρασαν μέσω της οικογένειας μας: την αγάπη μας για το ψωμί, την επιθυμία μας να μοιραστούμε τη γαλλική ‘art de vivre’ μαζί σας και τη συνεχή αναζήτηση της ποιότητας σε ότι κάνουμε.
Αν είσαι λάτρης της μαγειρικής και της γαλλικής κουλτούρας και παράλληλα επιθυμείς να γίνεις μέλος της οικογένειας PAUL στο εστιατόριο μας στη Μαρίνα Λεμεσού κάνε τώρα την αίτηση σου για την θέση του/της Μάγειρα/ισσας!
Ποια θα είναι τα Καθήκοντα σου;
- Προετοιμασία και μαγείρεμα εξαιρετικής ποιότητας φαγητού, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια
- Εξασφάλιση υψηλής ποιότητας πιάτων, διασφαλίζοντας εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία για τον πελάτη
- Ομαλή λειτουργία των διαδικασιών της κουζίνας, διατηρώντας άριστη υγιεινή και ασφάλεια σύμφωνα με το HACCP και υψηλά πρότυπα της εταιρείας
- Διατήρηση άριστων συνθηκών καθαριότητας στον χώρο της κουζίνας
- Καλή οργάνωση χρόνου προλαβαίνοντας οποιεσδήποτε καθυστερήσεις