- Ελάχιστη προϋπηρεσία 3 ετών, σε αντίστοιχη θέση BAR
- Απαραίτητη εμπειρία στην παραγωγή καφέ, coctail,αλκοολούχων ποτών & μη,ροφημάτων, κλπ.
- Ικανοποιητική γνώση Αγγλικών (γνώση δεύτερης γλώσσας αξιολογείται)
- Πρόθυμοι να εργαστουν σε ένα απαιτητικό,προκλητικό και με γρήγορο ρυθμό περιβάλλον εργασίας
- Θετική στάση και ικανότητα επαγγελματισμού κάτω από φόρτο εργασίας
- Δυνατότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις μιας εποχιακής εργασίας
- Ευχέρεια επικοινωνίας με τους επισκέπτες ικανοποιώντας τις προτιμήσεις τους και κάνοντας προτάσεις με βάση το μενού.
- Διαχειριστικές ικανότητες για την διατήρηση του BAR σε τάξη ,καθαριότητα & πληρότητα υλικών
- Ομαδικό πνεύμα εργασίας
- Ηλικία από 22 έως 38 ετών