ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Πρακτική Άσκηση - Κατασκευαστική Μονάδα Πινάκων Αττικής (Μενίδι)

Ημ/νία Δημοσίευσης: 27/07/2020
Κατηγορία: Μηχανικοί - Τεχνικοί - Επιστήμες
Απασχόληση: Πρακτική
Πόλη: ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή: ΜΕΝΙΔΙ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ)

Περιγραφή

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, του φωτισμού, των ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Το ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο μας, περιλαμβάνει 68 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Επιπλέον διαθέτουμε 2 κατασκευαστικές μονάδες Πινάκων και ένα σύγχρονο Κέντρο Διανομής. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, ξεπερνάει τους 950 εργαζόμενους.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προσφέρουμε προς τους πελάτες μας σε συνδυασμό με την ευέλικτη δομή οργάνωσης της εταιρείας, μας καθιστούν σημείο αναφοράς για τον κλάδο δραστηριότητάς μας.

Ποια είναι η ομάδα μας 
Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με κέφι, όρεξη και πάθος. Το ήθος, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα, είναι από τα βασικά μας χαρακτηριστικά, που αναδεικνύονται μέσα από ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που προωθεί το ομαδικό πνεύμα και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Περιγραφή θέσης:

  • Υποστήριξη μηχανικών προσφορών
  • Υποστήριξη μηχανικών σχεδιασμού έργων
  • Υποστήριξη μηχανικών κύκλου παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου
  • Εκπαίδευση και απόκτηση συνολικής εμπειρίας κατασκευής ενός προϊόντος, συμμετέχοντας σε όλη την διαδικασία από την συλλογή στοιχείων, την μελέτη, την κοστολόγηση και το σχεδιασμό, μέχρι την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο.

Απαραίτητα Προσόντα

Αναζητούμε:
  • Υποψήφιους για την εξάμηνη Πρακτική τους Άσκηση, τελειόφοιτους των ΑΤΕΙ Ηλεκτρολογίας και ΑΤΕΙ Αυτοματισμού.

Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να αποστείλεις το βιογραφικό σου στην Νο1 εταιρεία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας.