Μία αγγελία δωρεάν με κάθε αγορά αγγελίας ή πακέτου

Επιχειρηματικότητα

6/4/2020 11:17:00 πμ

Οι δυσκολίες που έχουν προκύψει στον επιχειρηματικό κόσμο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που έχει επέλθει από τον ιό covid19 έχουν - χωρίς αμφιβολία - σοβαρό αντίκτυπο σε εταιρείες πολλών και διαφορετικών κλάδων. Αναστολή εργασιών σε κάποιες, αύξηση εργασιών σε κάποιες άλλες, αναβολή της σεζόν στον Τουρισμό και η λίστα δείχνει να μεγαλώνει.

Προσπαθώντας να συμβάλουμε - με τα μέσα που διαθέτουμε - στην προσπάθεια όλων εσάς, που εμπιστεύεστε το Jobfind για την εύρεση του προσωπικού σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από σήμερα, Δευτέρα 6 Απριλίου έως και τις 30 Απριλίου 2020, με κάθε αγορά αγγελίας ή ενός πακέτου αγγελιών, θα σας παρέχουμε μία αγγελία δωρεάν, ώστε να τη χρησιμοποιήσετε για μελλοντικές ανάγκες της εταιρείας σας.

Με την αγορά μίας αγγελίας ή ενός πακέτου, αυτόματα θα προστίθεται μία επιπλέον αγγελία (1 credit) στο εταιρικό σας account στο Jobfind.

Η ομάδα του Jobfind συνεχίζει να σας εξυπηρετεί καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή, 09.00 - 17.00) με προσωπικό ασφαλείας από τα γραφεία της αλλά και με τη μέθοδο της τηλε-εργασίας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2310326664.

Ευχόμαστε σε όλους σας, στο προσωπικό σας και στις οικογένειές σας υγεία. Ευθύνη όλων μας είναι να ατενίσουμε με ελπίδα το αύριο, να παραμείνουμε δυνατοί και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, γιατί  “το σήμερα είναι δύσκολο και το αύριο ακόμη δυσκολότερο, αλλά η μέρα μετά θα είναι γεμάτη ήλιο”. (Jack Ma, enterpreneur)

Η ομάδα του Jobfind.gr.