2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015 - Tο μεγαλύτερο γεγονός για τα Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά

Επιχειρηματικότητα

22/1/2015 10:53:00 πμ

Επισκεφθείτε τη μεγαλύτερη γιορτή για τα Ελληνικά τρόφιμα & ποτά!

Η έκθεση που αναδείχθηκε σε γεγονός ορόσημο για την κατηγορία των ελληνικών τροφίμων και ποτών από την πρώτη κιόλας διοργάνωση της, ανοίγει τις πύλες της για δεύτερη συνεχή χρονιά: 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2015, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό ή αλλιώς το πιο σημαντικό ραντεβού της χρονιάς για τους επαγγελματίες του κλάδου και η πιο απολαυστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Γιατί να έρθεις στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ;

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ; ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Ο επαγγελματίας στα τρόφιμα και ποτά 30 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου, θα είναι στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Θα κάνει χρήσιμες επαγγελματικές επαφές, θα γνωρίσει εκλεκτά προϊόντα και ανερχόμενους παραγωγούς απο όλη την Ελλάδα, θα ανοίγει το δρόμο για συμφωνίες, συνεργασίες και εξαγωγές.

ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ; ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΠΟΤΡΟΦ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ
Τι σε περιμένει στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ, 30 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου; Πάνω απο 200 παραγωγοί μας με τα πιο εκλεκτά προϊόντα στις καλύτερες τιμές, και πολλά παράλληλα και χορταστικά event, για να απολαύσεις την πιο νόστιμη έκθεση που έγινε ποτέ. Σε περιμένουμε να δοκιμάσεις παραδοσιακά προϊόντα, να γευθείς εκλεκτά αποστάγματα και να απολαύσεις Ελληνικές μπύρες

Περισσότερες Πληροφορίες: 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015