Ανακάλυψε το δικό σου αστικό λαβύρινθο: Το TEDxPanteionUniversity επιστρέφει για 8η χρονιά

Εκπαίδευση

14/05/2024 09:27:00

Καθώς περπατάμε στον πανικό της καθημερινότητας, αντιμετωπίζουμε ένα σύνθετο δίκτυο αλληλεπιδράσεων, τόσο ορατών όσο και αόρατων. Τι πραγματικά γνωρίζουμε όμως για τους χώρους που ζούμε, τις κοινότητες στις οποίες συμμετέχουμε αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε; Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την πόλη των αντιθέσεων;
 
Φέτος, το TEDxPanteionUniversity επιστρέφει για 8η χρονιά και σε προσκαλεί να ανακαλύψεις το “URBAN MAZE” και τις πολύπλοκες προκλήσεις που περικλείει ένας ατέρμονος αστικός λαβύρινθος. 
 
Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, τη σκηνή του TEDxPanteionUniversity θα μοιραστούν ομιλητές από διάφορους κλάδους με σκοπό να αναδείξουν όλες τις πτυχές που μπορεί να πάρει η έννοια του αστικού λαβυρίνθου. Πώς επιβιώνει ο έρωτας και η υγεία μέσα σε μια πόλη που χαρακτηρίζεται για την μοναχικότητα και την αποξένωση; Πόσο προσβάσιμος είναι τελικά ένας λαβύρινθος και πώς οικοδομείται ένα βιώσιμο «χάος»;
 
Ακολούθησέ μας στα social media και μείνε συντονισμέν@ για να μη χάσεις καμία εξέλιξη για το event, την ώρα διεξαγωγής του, τους ομιλητές, καθώς και τις εκπλήξεις που κρύβουμε για σένα!
 
Σε περιμένουμε το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής για να μάθεις πρώτ@ τις ιδέες που αξίζει να διαδοθούν από το TEDxPanteionUniversity.
 
*Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από 13/05.
 
Social Media:
 
Instagram/Facebook