Ζητούνται Μάγειρας και Ζαχαροπλάστης για Μύκονο και Κύπρο

Εργασία

24/08/2016 15:16:00

Ξενοδοχείο πολυτελείας στη Μύκονο και εστιατόριο στην Κύπρο επιθυμούν να προσλάβουν Ζαχαροπλάστη και Μάγειρα, αντίστοιχα.

Σχετικά με τη θέση στη Μύκονο, Ξενοδοχείο πολυτελείας στον Άγιο Ιωάννη Μυκόνου ζητά να προσλάβει Ζαχαροπλάστη, για το υπόλοιπο της καλοκαιρινής σεζόν 2016 και συγκεκριμένα έως τέλος Οκτωβρίου, με ανάλογη προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων. Η θέση εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν Πτυχίο Ζαχαροπλαστικής, απαραίτητη η πολύ καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας, ευχάριστη και ενθουσιώδη προσωπικότητα, ομαδικότητα, εργατικότητα, συνέπεια και προσεγμένη εμφάνιση.

Δείτε αναλυτικά τη θέση: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ

Όσον αφορά την Κύπρο, εστιατόριο στη Λεμεσό ζητά έμπειρο Μάγειρα Α΄ για τη στελέχωσή του. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν εμπειρία στη κουζίνα πέραν των 3 ετών, γνώσεις στο κόψιμο λαχανικών και κρεατικών, γνώσεις υγιεινής και καθαριότητας, να είναι υπεύθυνα άτομα / τυπικά και επιπρόσθετα να έχουν εμπειρία σε Ασιατική κουζίνα ( Γουοκ 'η Σούσι).

Δείτε αναλυτικά τη θέση: ΜΑΓΕΙΡΑΣ Α'

Για να στείλετε το Βιογραφικό σας στις παραπάνω Θέσεις Εργασίας παρακαλώ δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό (Δωρεάν) στο Jobfind.gr πατώντας εδώ. Όταν ολοκληρώσετε τον λογαριασμό σας επιλέξτε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει και πατήστε "Αποστολή Βιογραφικού". Αν έχετε ήδη λογαριασμό συνδεθείτε πατώντας εδώ.