Το Jobfind γιορτάζει 6 χρόνια λειτουργίας

Εργασία

01/04/2020 11:45:00

Το Jobfind σβήνει φέτος έξι κεράκια. Έξι κεράκια… σύμβολα της δουλειάς, της προσπάθειας, της υπομονής, της επιμονής, της ευθύνης και της ευγνωμοσύνης. Ίσως να σκεφτείτε πως η περίοδος δεν ενδείκνυται για γενέθλια και γιορτές - αφού η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη με κάτι ασύλληπτα σοβαρό και μεγάλο - αλλά δεν υπάρχει εποχή που να μην ενδείκνυται για ένα μεγάλο ευχαριστώ

Και εμείς έτσι θέλουμε να γιορτάσουμε τα φετινά μας γενέθλια στο Jobfind. Με ευγνωμοσύνη και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε αυτά τα χρόνια και μας δίνετε τη δύναμη αλλά και το λόγο να προσπαθούμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια γεννιέται η ιδέα και τελικά το Jobfind. Για να είμαστε ακριβείς, η ιδέα είχε γεννηθεί νωρίτερα αλλά σαν σήμερα το Jobfind λανσάρεται και καταλαμβάνει τη δική του θέση στον ιστό. Στην αρχή δειλά αλλά πάντα με την πεποίηθηση πως η προσπάθεια και η υπομονή θα οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε. Οι δυσκολίες που συναντήσαμε στο δρόμο, μας υπενθύμιζαν σε κάθε βήμα τον απώτερο σκοπό μας: τη σύνδεση των ανθρώπων που αναζητούν δουλειά με τις ιδανικές θέσεις εργασίας και τις εταιρείες με τους καταλληλότερους υποψηφίους.

Κάθε αλλαγή που πραγματοποιούμε, στο περιβάλλον, στα χαρακτηριστικά, στις λειτουργίες, έχει στόχο την εκπλήρωση αυτού και μόνο του σκοπού. Οι πρόσφατες προσθήκες μας φέτος, το CV Corner και το HR Corner, είναι η αρχή μίας σειράς αλλαγών που θα τον ενδυναμώσουν κι άλλο.

Έξι χρόνια μετά μετράμε πάνω από 10.000 συνεργαζόμενες εταιρείες, 7,3 εκατομμύρια επισκέπτες, 64 εκατομμύρια αναζητήσεις θέσεων εργασίας (Google Analytics 2019), 65.000 μέλη στο Facebook, 165.000 εγγεγραμμένους στο εβδομαδιαίο newsletter μας.

Όμως επιτυχία για εμάς δεν είναι μόνο οι αριθμοί. Είναι η εμπιστοσύνη σας.

Συνεχίζουμε και σας ευχαριστούμε!

Η ομάδα του Jobfind.