ΕΙΣΟΔΟΣ

Προτάσεις Σεμιναρίων και Προγραμμάτων Σπουδών από το Semifind.gr

Εργασία

16/05/2018 14:42:00

Το Semifind.gr - Education Portal, ο πληρέστερος οδηγός σεμιναρίων, σπουδών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων προτείνει τα ακόλουθα προγράμματα κατάρτισης και επιμόρφωσης για αυτή την εβδομάδα.

To HMC / Institute of Chartered Shipbrokers Greek Branch παρέχει το επαγγελματικό ναυτιλιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης του ICS Annual Professional Maritime Programme, που οδηγεί στην απόκτηση της επαγγελματικής πιστοποίησης - ICS Membership, σημάδι επαγγελματισμού στη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα. Οι εγγραφές για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ξεκίνησαν.
 
Queen Mary University of London and the Hellenic Management Centre offer the LLM in INTERNATIONAL SHIPPING LAW (Piraeus, Greece), an innovative postgraduate programme providing students with the opportunity to develop academic and professional expertise in specialized areas of global maritime law. Admissions are open.

Ανακαλύψτε περισσότερα από 1000 σεμινάρια 
Το Semifind.gr παρέχει ένα τεράστιο εύρος εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε 17 θεματικές κατηγορίες, που απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των επαγγελμάτων, ειδικοτήτων και ηλικιών. Κοινός παρανομαστής όλων των προγραμμάτων είναι ο στόχος να δοθούν οι κατάλληλες βάσεις, γνώσεις και η εξειδίκευση που αναζητάτε. Παράλληλα, το Semifind.gr παρουσιάζει ξεχωριστή ενότητα E-Learning προγραμμάτων για παρακολούθηση σεμιναρίων τη στιγμή που το επιθυμείτε. 
 
Επιλέξτε τις σπουδές που σας ταιριάζουν: Προπτυχιακά | Μεταπτυχιακά | ΙΕΚ
Αναζητάτε το πρόγραμμα σπουδών που θα απογειώσει την καριέρα σας και θα σας τροφοδοτήσει με τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεστε; Περιηγηθείτε στις ενότητες Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και ΙΕΚ του Semifind.gr και βρείτε προγράμματα σπουδών, που καλύπτουν ένα ευρύτατο πεδίο αντικειμένων και ενδιαφερόντων. Επιλέξτε τον κλάδο που σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιήστε τα παρεχόμενα φίλτρα και βρείτε ακριβώς αυτό που αναζητάτε.

 
Περισσότερες πληροφορίες: Semifind.gr