Μετανάστευση και εργασία στη Ν. Ζηλανδία: Ενημερωθείτε δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εργασία

22/8/2016 11:32:00 πμ

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση:
«ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ»

ΑΘΗΝΑ: Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 18.30-20.30 μμ., Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, πλησίον στάσης μετρό Ομόνοια)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 18.30-20.30 μμ.,  Ξενοδοχείο Daios (Λεωφόρος Νίκης 59, πλησίον Λευκού Πύργου)

Στο πλαίσιο ενημερωτικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα με θέμα «Μετανάστευση και Εργασία στη Νέα Ζηλανδία» οι εταιρείες Silver Lining HR Services και Business Immigration Ltd, συνδιοργανώνουν δυο ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με τις προοπτικές μετανάστευσης και εργασίας στη Νέα Ζηλανδία. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αθήνα, ώρα 18.30 έως 20.30 μμ, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, πλησίον στάσης μετρό Ομόνοια). Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη, ώρα 18.30 έως 20.30 μμ., στο  Ξενοδοχείο Daios (Λεωφόρος Νίκης 59).

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες του Κατασκευαστικού κλάδου και συγκεκριμένα σε:
• Τεχνικά επαγγέλματα: ξυλουργοί, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, μηχανικοί, αλουμινάδες, χτίστες, κουφωματάδες, λαμαρινάδες, τεχνίτες πλακιδίων και μαρμάρων, εγκαταστάστες μεταλλικών/ξύλινων σκαλωσιών, τεχνίτες πλακιδίων και μαρμάρων, τεχνίτες γυψοσανίδας, τεχνίτες μονώσεων, ψυκτικοί, ταπετσέρηδες, βαφείς αυτοκινήτων, oδηγοί Ε' κατηγορίας για φορτηγά, μπουλντόζες, τρέιλερ, απορριμματοφόρα, κ.α.
Πολιτικούς Μηχανικούς: οδοποιίας, επιμετρητές, κ.α
Άλλες ειδικότητες: θα αξιολογηθούν κατά περίπτωση

Απαραίτητο προσόν η γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση με οπτικοακουστικό υλικό,  η οποία θα περιλαμβάνει την εξής θεματολογία:
• Εργασία και Ζωή στη Νέα Ζηλανδία (εργασιακές συνθήκες, διαμονή, κ.α.)
• Προοπτικές Μετανάστευσης στη Νέα Ζηλανδία
• Ανοιχτές θέσεις Εργασίας άμεσης πρόσληψης
• Κριτήρια και Διαδικασία μετανάστευσης

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήματα σχετικά. Επιπλέον, για την καλύτερη ατομική ενημέρωση, στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν προσωπικό ραντεβού για την επόμενη ημέρα σε συγκεκριμένη ώρα για περαιτέρω συνομιλία, διευκρινήσεις και συμβουλευτική με τους αρμοδίους Αδειοδοτημένους Συμβούλους Μετανάστευσης της Νέας Ζηλανδίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη δωρεάν εγγραφή σας στην εκδήλωση τηλεφωνήστε στο 2310 857 674
Για συνεχή ροή νέων σχετικά με την εκδήλωση  επισκεφθείτε τη σελίδα μας: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Διοργανωτές
Silver Lining HR Services
Η Silver Lining HR Services, με αρχική έδρα την Θεσσαλονίκη και πλέον το Λονδίνο,  είναι  ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας που παρέχει  σε εργοδότες κατάλληλα ειδικευμένο προσωπικό, σε ποικίλους τομείς εργασίας, με έμφαση το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νέα Ζηλανδία.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:
Μαρία Τσιμπιροπούλου - Managing Director
Silver Lining HR Services
1&2 Studley Court Mews,
Studley Court, Guildford Road, Chobham, Surrey,GU24 8EB, UK
Τηλέφωνα (Ελλάδας): 0030-2310 857674, 0030-6937212290
E-mail: silver.lining37@yahoo.com

Business Immigration Ltd
Η Business Immigration Ltd είναι μια Εταιρία Συμβούλων Μετανάστευσης με έδρα στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας. Διατηρεί σταθερές συνεργασίες με γραφεία παροχής προσωπικού σε περισσότερα από 20 σημεία ανά τον κόσμο μεταξύ των οποίων στην Κίνα, στο Χονγκ Κονγκ, στην Κορέα , στην Ιορδανία, στη Σρι Λάνκα, στις Φιλιππίνες στη Βραζιλία, στην Αργεντινή, στην Αίγυπτο, στη Ρουμανία, στη Σερβία, στην Ιταλία, κ.α.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:
Nikki Jones -Managing Director
Αδειοδοτημένη Σύμβουλος Μετανάστευσης (Αρ. Αδείας: ΙΑΑ 201201000)
Member of New Zealand Association for Migration and Investment